Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Minőség. Megbízhatóság. Elkötelezettség.

Talán ez a három szó jellemez minket a legjobban. 2023-ban nyitott meg a Koktelfutár webshopunk, azzal a céllal, hogy a minőségi italfogyasztást népszerűsítsük hazánkban, és egyszerűen, gyorsan, minőségi italélményeket szerezhessünk minden megrendelőnknek. A webshop ötletét az szorgalmazta, hogy mint oly sokan mi is szeretjük a tarsasági életet, eseményeket, melyeken koccinthatunk a kedvenc gin tonikunkkal, a legfinomabb pezsgőt kortyolhatjuk, nem is beszélve a koktélbárok lenyűgöző hangulatáról, a finomabbnál finomabb koktél kreaciókról. Célunk, hogy a koktélok szerelmeseinek, a minőségi italok kedvelőinek olyan élményt szerezhessünk saját otthonába, melyet eddig csak a populáris koktélbárokban, elegáns skybarokban élhetettek át. Termékeink által otthonod kényelméből készítheted el a legfinomabb koktélokat, mely által igazi bartenderré válhatsz.

Mindig is érdekelt a bártenderek világa, vagy épp a mixológia a hobbid? Nálunk mindent megtalálsz ami szükséges ahhoz, hogy kipróbáld magad! Legyen szó különleges üveg poharakról, feles poharakról, pezsgős poharakról, minőségi italokról, prémium alkoholokról, de akár kész koktélcsomagokkal is szolgálunk. A koktélcsomagjainkban az alapanyagokat rendkívüli odafigyeléssel válogattuk össze, éppen azért, hogy azt az élményt élhesd át, melyet a menő koktélbárokban tapasztalhatnál. Minden kiválóan elkészített koktél titka a minőségi összetevőiben keresendő. Akárcsak az ételek készítésénél az éttermek egyik legfontosabb dolga a prémium minőségi alapanyagok kiválasztása . Nincs ez másképp az italkeverésnél sem, ha igazán színvonalas koktélélményt szeretnénk. Nálunk kizárólag olyan összetevőket találsz a koktélcsomagjainkban, melyeket a legképzettebb bartenderek is használnának.

Születésnap, lánybúcsú, legénybúcsú, szilveszter, diplomaosztó, baráti összejövetelek, társas alkalmak, melyek megérdemlik, hogy minőségi koktélalkotásokkal emeljük fényüket. Tőlünk egyszerűen és kényelmesen rendelheted meg a 14 /18/ 25 adagos koktélcsomagokat, melyeket otthon egyszerűen elkészíthettek a pontos recept alapján. Minden kiegészítő eszközt is megtaláltok nálunk, shakereket, szűrőket, mércéket, de komplett bartender szetteket is. 

Ajándékoznál? Szerezd be tőlünk egyszerűen a tökéletes ajándékokat szeretteidnek! Díszcsomagolásban, gyönyörű szalaggal, masnival átkötve találsz különböző nagy odafigyeléssel összeállított ajándékcsomagokat. Minőségi italok, gin tonic válogatások, prémium csokoládék és kiegészítők várnak.

Márkás italok széles palettájából találhatod meg a számodra megfelelőt. Próbáld ki limitál kiadású, egyedi italainkat is! Rumok, brandyk, whiskyk, likőrők, keserűk, borok, pezsgők hatalmas kínálatát találod nálunk.