Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játékszabályzat

A játékban való részvétellel elfogadod jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át (Adatvédelmi nyilatkozat).

JÁTÉKSZABÁLY

A Koktélfutár.hu által indított nyereményjáték („Játék”) a Koktélfutár.hu Instagram oldalán érhető el. A Játék alapja, hogy a játékosok megadott híreket vagy hozzászólásokat kedveljenek, megosszanak vagy hozzászóljanak egy hírhez vagy bejegyzéshez az oldalon vagy az idővonalon. A játék nyereményeit az idővonalon egy hírben vagy hozzászólásban a Koktélfutár.hu teszi közzé. A játék időtartamát és a sorsolás időpontját a Koktélfutár.hu határozza meg, a sorsolásra a Koktélfutár.hu által kijelölt helyen kerül sor.

1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1.1 A játék meghirdetője és szervezője: Koktélfutár.hu
A Koktélfutár.hu elérhetősége: info@koktelfutar.hu

1.2 A Játékban való részvételnek vásárlás, valamint a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.
A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a Koktélfutár.hu által az idővonalra kiírt hozzászólásban vagy hírben a megadott feltételeket teljesíti és elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályt – annak minden feltételét elfogadja.

1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a Koktélfutár.hu alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói, valamint az Játék szervezésében közreműködő ügynökségek és alvállalkozók munkatársai és ezen személyek közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b) pont)(„Játékos”).

1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei,
– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;
– a Játékos rendelkezik Instagram hozzáféréssel és e-mail címmel;
– a Játékos a kedveli (“like-olja”) a megadott hírt, posztot vagy egyéb hozzászólást.
– a Játékos minden egyéb feltételnek megfelel, amit a Koktélfutár.hu az idővonalán meghatároz.

2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK

2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja a Koktélfutár.hu honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozatot”.

2.2 A Koktélfutár.hu az idővonalon megjelent játékokhoz esetenként regisztrációt kér, a gyűjtött adatokat tároljuk – a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – harmadik fél számára semmilyen adatot NEM ad ki!
Amennyiben a nyertes a számára kiküldött email értesítésre két munkanapon belül nem reagál, úgy a Koktélfutár.hu megismétli a sorsolást és értesíti a régi nyertest, hogy nyertes státusza törlésre került.
Egyéb rendelkezések:
– 18 éven aluliak nem játszhatnak, a betöltött 18 évet igazolni szükséges!
– csak Magyarországi játékosok játszhatnak,
– a játékban való részvételnek nem feltétele a felhasználók általi fénykép, videó, vagy egyéb tartalom feltöltése a Facebookra vagy más oldalra – ilyen anyagokat a Koktélfutár.hu nem kér,
– a játék nyertesét (nyerteseit) az Instagramon értesíti,
– a nyertes adatait a Koktélfutár.hu nem teszi közzé a Instagram oldalán,
– a nyertesről készült fényképet vagy videó anyagot – a nyertes írásos beleegyezésével – a Koktélfutár.hu közzéteheti az idővonalon,
– a játék a Instagram idővonalon kerül megrendezésre, de a Instagramnak vagy más Instagramhoz köthető cégnek/vállalkozásnak nincs köze hozzá, felelősséggel nem tartozik a játék megrendezéséért.

3. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:

3.1 A Játék nyerteseit a Koktélfutár.hu Instagram privát üzenetben, illetve a bejegyzés alatti hozzászólásban értesíti. A nyeremények átvétele: a sikeres kapcsolatfelvétel alatt egyeztetett címre a Koktélfutár.hu költségén kerül postázásra.

3.2 A nyertesnek személyazonosságát igazolnia kell arra alkalmas személyi okmányával. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyeremény átvételére (nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre) csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

3.3 A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. A Koktélfutár.hu fenntartja a jogot, hogy amennyiben az adott nyeremény a készletből már nem elérhető, a nyereményeket egyéb, hasonló értékű és fajtájú nyereményekkel helyettesítse.